Kijkt u er naar uit om die speciale persoon te ontmoeten?

Macbeth is de meest vooraanstaande zakelijke aanbieder van matchmaking in Europa, waarbij gebruikgemaakt wordt van een zakelijke zoekmethode die haar nut bewezen heeft. Zo werd het mogelijk om nooitgeziene resultaten voor onze cliënten te boeken op het gebied van dating en relaties. Wij leggen de focus op een zeer selectieve manier van zoeken, waarbij we unieke en kwaliteitsvolle ontmoetingen aanbieden.

Read more

Proattivo & Competenza

Onze proactieve werkwijze tilt matchmaking tot op een hoger niveau, namelijk dat van een exclusieve zoekmethode. Wij combineren hierbij dezelfde processen die succesvolle senior recruiters gebruiken wanneer ze vacatures ontdekken die moeilijk in te vullen zijn omdat het over schaarse beroepsprofielen gaat met de expertise van professionele matchmaking.

Metodologie

Behalve matchmaking, staan er experten tot onze beschikking die u kunnen helpen bij vele aspecten van uw leven. We denken dan aan bijkomende opties zoals coaching en counseling, imago consulting, gezondheid, welzijn, en conçierge diensten.

Privacy

Bij Macbeth Matchmaking weten we maar al te goed dat dating en iemand ontmoeten een hele uitdaging kan betekenen. Geen enkel verzoek van onze cliënten valt ons te zwaar. Wij zijn dan ook trots op de reputatie die Macbeth dient hoog te houden. Ieder engagement tot matchmaking dat we aangaan is op het lijf geschreven van de noden van de cliënt.

  • Wilt u iemand ontmoeten waar u uw leven mee kunt delen, avonturen mee kunt beleven, op verliefd kunt worden en samen plannen voor de toekomst mee kunt maken?
  • Bent u, met andere woorden, op zoek naar het soort van partner die uw leven zou kunnen veranderen?
  • In altre parole, stai cercando il tipo di partner che potrebbe cambiare la tua vita?

U moet gewoon klaar zijn om een succesvolle relatie aan te gaan en wij kunnen het maatwerk leveren dat enkel bij u zijn werk doet.

Onze cliënten doorlopen een screeningsproces voor ze een lidmaatschap krijgen aangeboden. Wij kunnen niet iedere cliënt die we ontmoeten aanvaarden, zonder dat wij een background check uitvoeren. Bij ons heeft de kwaliteit voorrang op de kwantiteit. Zo eenvoudig is het.

  1. Zet het proces om uw perfecte match te ontmoeten in gang door gewoon ons formulier in te vullen.
  2. Eens wij uw informatie hebben ontvangen, zal een lid van het Macbeth Matchmaking team contact met u opnemen.
  3. Er wordt voor u een afspraak gemaakt zodat u onze Matchmaker kunt ontmoeten.

By continuing
you agree on our terms of use